„Po „Eurovizijos“ dar neturėjau atostogų. Žadu kur nors išskristi, tik dar nežinau kur. Noriu poilsinės kelionės, nes mano gyvenimo ritmas labai intensyvus. Norisi pagulėti prie baseino, pasimėgauti saule, jūra“, - atostogų planus atskleidė Mia.

Dainininkė pasakojo, kad apie praėjusį konkursą nebegalvojanti: „Gyvenime judant į priekį viskas, kas lieka už nugaros, griūva. Nesigręžioju atgal. Ta pati taisyklė galioja ir asmeniniame gyvenime.“

Mia teigė, kad po konkurso sulaukė pasiūlymų iš prodiuserių dalyvauti televizijos projektuose, tačiau nesutiko. Pasak dainininkės, ji nori pailsėti nuo kritikos.

„Esu maksimalistė. Jei daryti, tai tik gerai. Nesinori eiti tik tam, kad eiti ir rodyti save tik tam, kad rodyti. Nematau prasmės. Jei kažkur dalyvauji, turi pasirodyti visu pajėgumu. Šiais metais nesijaučiau norinti ir galinti eiti į televizijos projektus. Atidėsiu tai vėlesniam laikui. Niekada nieko neišsižadu, tiesiog sakau, kad nenoriu. Gyvenime taip darau visada. Jei noriu kurti – kuriu, jei ilsėtis – ilsiuoti. Viskas vyksta taip, kaip aš noriu. Manau, kad kiekvienas žmogus turėtų taip elgtis, tiesa, ne visi turi tam galimybę“, - kalbėjo populiari dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)