Filmuose „Redirected/Už Lietuvą!“, „Moterys meluoja geriau“ ir „Valentinas už 2rų“ išgarsėjusi mergina, sulaukusi projekto rengėjų pasiūlymo, ilgai nesvarstė ir prisijungė prie savo jaunųjų kolegių būrio.

TV3 komunikacijos vadovė Vaida Vincevičiūtė DELFI sakė, jog K. Stungytės debiutas televizijoje yra labai vykęs ir pasiteisinęs. „Esame labai patenkinti jos darbu ir skleidžiama gera nuotaika. Karina tikrai puiki partnerė Mindaugui Stasiuliui. Ji iš karto tapo visos kūrybinės grupės numylėtine“, - sakė televizijos atstovė.


DELFI paklausta, ar nebijojo priimti pasiūlymą tapti vieno didžiausių šalies TV projektų vedėja, Karina tikino, kad neturėjusi apie tai net kada pagalvoti.

„Ilgai svarstyti - sutikti ar ne, tiesą pasakius, neturėjau laiko. Tiesiog ėmiau ir sutikau, - DELFI sakė K. Stungytė. - Pasiūlymą gavau būdama Londone. Tada tiesiog nusipirkau bilietą ir grįžau!“

Paklausus, kas buvo sunkiausia ruošiantis filmavimams, aktorė sako, kad suvokti tai, jog ji ves „Chorų karus“.

„Tai tikrai nelengva. Tam reikia praktikos ir įgūdžių, bet labai džiaugiuosi, kad laidos prodiuseriai manimi pasitikėjo ir tikėjo. Su jų duotais patarimais ir padrąsinimu jaučiausi daug ramiau. Aišku, ir Mindaugas yra nuostabus partneris, iš kurio tikrai malonu mokytis“, - sakė „Chorų karų“ vedėja tapusi aktorė.
Mindaugas Stasiulis ir Karina Stungytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)