Sausio mėnesį 48-ąjį gimtadienį atšventusios žinomos moters grožis nepavaldus bėgantiems metams. DELFI portalui D. Tamošiūnaitė-Budrė prisipažino, kad jaustis geriau ji pradėjo tada, kai daugiau dėmesio pradėjo skirti sau.

„Ir tai nereiškia, kad tavo nosis pagražėjo ar veido ovalas susitvarkė. Tiesiog tu pati jautiesi kitaip, jautiesi savimi. O atsipalaidavęs žmogus visada atrodo gražesnis, - sako renginių organizatorė. - Aišku, man tikrai daug padėjo ir specialios grožio procedūros. Vieną saloną turintys bičiuliai pakvietė atsipalaiduoti ir pasidaryti masažėlio. Užsukau pas juos ir užsibuvau ilgam“.

Moteris išbandė ne tik masažus, bet ir įvairias grožio procedūras, ozono terapiją, PRP kraujo plazmos terapiją.

„Visos šios procedūros atliekamos su natūraliomis medžiagomis – čia nėra jokios chemijos ar botokso. PRP terapijos metu paimamas tavo kraujas, mezoterapijos būdu plazma prisotinama vitaminų, trombocitų bei vėl suleidžiama į veną, - apie savo jaunystės ir energijos šaltinį pasakojo D. Tamošiūnaitė-Budrė. - Tokia procedūra ne tik jaunina, bet ir suteikia daugiau energijos ir žvalumo. Mūsų amžiuje sunkiau pamatuoti savo jėgas, bet vyresnio amžiaus žmonės tokių procedūrų poveikį jaučia greičiau. Mano mama taip pat darėsi kraujo plazmos terapiją, po kurios ir sąnariai nebeskauda, ir bendra savijauta pagerėjo. Kai sulauki Tamošiūnaitės metų ir iki tol nesirūpinai savo organizmu, tada pastangų reikia įdėti trigubai daugiau. Būdama trisdešimties jautiesi jauna ir grakšti, todėl negalvoji apie ateitį. Tačiau be reikalo. Reikia nuolat palaikyti tonusą, tada nebus vargo sulaukus keturiasdešimties. “

Sporto salės Daiva prisipažįsta nelankanti. Tačiau liaunas kūno formas jai padeda išlaikyti masažai.

„Masažėliai yra pats geriausias dalykas. Kūną modeliuojantis masažas veikia kaip kelios valandos sporto salėje. Tik poveikis būna dar akivaizdesnis. Atsiranda talija, šlaunys tampa grakštesnės“, - prisipažino savąjį placebą radusi moteris.

D. Tamošiūnaitė-Budrė prisipažįsta, kad ją skaudina kalbos apie televizijos žmonių pamėgtas botokso injekcijas.

„Iš tiesų pykstu, kai kas nors komentuoja, jog televizijoje visos moterys yra botoksinės. Ne! Yra daug visokių būdų atrodyti gerai ir be chemijos. Tikrai nereiškia, kad visi televizijos veidai leidžiasi botoksą. Kiekviena rūpinasi savo išvaizda savaip. Botoksas taip pat nėra blogai. Bet vis dažniau pastebiu, kad juo užsižaidusių mergaičių Lietuvoje vis daugiau ir daugiau“, - sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (245)