E. Užaitė pasikeisdama su Gabija Jaraminaite – Ryškuviene spektaklyje atliks Margo vaidmenį. „Tai labai stipri moteris. Patyrusi daug išgyvenimų, atlaikius didelius gyvenimo lūžius. Tačiau žavu, kad ji nepasiduoda. Išlieka stipri“, - sakė E. Užaitė.

K. Smoriginas: tikiuosi, kad publika juoksis ten, kur reikia juoktis ir verks, kur reikia verkti

Likus vos kelioms minutėms iki pirmojo spektaklio pasirodymo „Domino“ teatro scenoje režisierius K. Smoriginas pripažino, kad jaudinasi. „Apie šios pjesės pastatymą aš galvojau tris metus. Medžiaga yra tikrai graži, grakšti, prancūziška, vietom pakvimpa melodrama. Bet viskas su saiku. Charakteriai labai sudėtingi ir skirtingi. O iš jų reikėjo padaryti simfoniją. Simfoniją groja kvartetas. Jei vienas blogai groja – kvartetas šlubuoja“, - sakė K. Smoriginas.

Prieš išankstinę premjerą K. Smoriginas pripažino, kad įdomu, kaip reaguos publika. „Tai spektaklis, kuriame yra daug komizmo, tragikomizmo, atradimų ir paslėptų prasmių. Žinoma ir labai neįprasta dekoraciją, kurią reikia mokėti tinkamai išnaudoti. Tikiuosi, kad žiūrovų reakcija bus ten, kur aš tikiuosi“, - sakė K. Smoriginas.

Spektaklis apie draugystę, meilę ir tiesą

„Diena be melo“ tai spektaklis apie draugystę, meilę, ištikimybę. Ar gali dvidešimt metų taip draugauti trys buvę kursiokai? Ar gali ta draugystė išsilaikyti be melo? „Žinot, kartais atvirumas gali užmušti taip pat kaip ir melas, ir kartais šventas melas gali pagelbėti. Deja, bet tiesa yra nepakeliama, nepanešama. Ir scenoje bus tik viena diena be melo. Pamatysite, kaip visa tai baigsis ir kaip nelauktai viskas pasisuks“, - sakė K. Smoriginas.

K. Smorigino režisuotame spektaklyje išskirtinius vaidmenis atlieka Vaidotas Martinaitis, Evaldas Jaras, sudėtingos moters Margo vaidmenį pasikeisdamos atliks Edita Užaitė ir Gabija Jaraminaitė – Ryškuvienė, o 16 metų laimingai vedusį vyrą kuriam nekaltas bučinys su kita moterimi prilygsta didžiausiai išdavystei pakaitomis vaidins Sakalas Uždavinys ir „Domino“ teatro scenoje pirmą kartą pasirodysiantis Nerijus Gadliauskas. 

Premjeros akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)