Norėjo pasikeisti

J. Pliadytė teigė, kad apie pokyčius svajojo jau seniai. Pašnekovė tikino, kad kiekvienai labai svarbu jaustis gražiai ir visai nesvarbu, kiek moteriai metų.

Ne paslaptis, kad šią vasarą aš švęsiu penkiasdešimtąjį jubiliejų. Asmeniškai man šis amžiaus tarpsnis labai gražus, nes vaikai užauginti, svarbūs tikslai pasiekti, tad galiu gyventi savo malonumui ir mėgautis kiekviena akimirka. Tačiau yra vienas dalykas, kuris liūdina vis labiau – tai išvaizda. Asmeniškai man nesinori taip greitai pasenti, ypač dėl to, kad viduje nesijaučiu esanti sena“, - apmaudo dėl besikeičiančios išvaizdos neslėpė moteris.

Nepatenkinta atvaizdu veidrodyje

Jūratę neramino spartūs senėjimo procesai veide, kurių nebeįmanoma užmaskuoti net ir brangios kosmetikos pagalba. Kaskart kai moteris pažvelgdavo į veidrodį, į akis jai krisdavo užkritę akių vokai, išryškėję raukšlelės veide, stangrumą praradusi oda, netolygi veido odos spalva. Dėl užkirtusių vokų moteris jautė diskomfortą – buvo sunkiau skaityti, žiūrėti televizorių, dirbti su kompiuteriu.

Moteris pas medikus nusprendė tobulintis savo veidą ir kūno linijas. Kauno estetinės medicinos ir dermatologijos klinikoje „Grožio pasaulis“ Jūratei buvo atliktos grožio injekcijos bei akių vokų operacija, o vėliau ir specialus kosmetologinių procedūrų kompleksas bei procedūros lazeriu. Jūratė taip pat panoro turėti lieknesnį pilvą ir džiaugtis lieknesniu liemeniu.

Svajoja apie sukneles

„Nors ir esu pakankamai liekna, turiu pilvuką, kurį, kaip ir dauguma mano amžiaus moterų, slepiu dėvėdama laisvesnius drabužius. Žinoma, buvo laikas, kai laikiausi įvairiausių dietų, sportavau, tačiau tai nepadėjo panaikinti problemos. Tikriausia taip nutiko dėl to, kad mūsų giminėje moterims riebalai kaupiasi būtent ant pilvo. Šiandien kartu su kitomis procedūromis man buvo atlikta ir lazerinė lipolizė, kurios metu bus pašalinti riebaliukai nuo pilvo ir šonų. Labai tikiuosi, kad greitai galėsiu dėvėti prigludusias sukneles“, - DELFI kalbėjo dainininkės V. Jakutienės mama.

Palaikė ir dukra

„Mes su mama labai domimės grožio naujovėmis, jau kurį laiką stebime įvairius grožio pokyčių projektus, kurie vyksta Amerikoje, Europoje ir Rusijoje. Mums teko matyti įspūdingus penkiasdešimtmečių pokyčius, kuriuos galima saugiai ir efektyviai atlikti naujausių technologijų pagalba. Aš net neabejoju, kad profesionalų dėka mano mama atjaunės bent dešimčia metų. Tai bus pati geriausia dovana mano mylimai mamai penkiasdešimtojo jubiliejaus proga“, - džiaugėsi V. Jakutienė mamos pokyčiais.

Jūratės Pliadytės grožio procedūros - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (223)