Nuo antradienio - jis komos būklės. "Jis nemirė, tačiau yra gilios komos būklės", - sakė vienas Monako rūmų šaltinis. Oficialusis Monakas padėtį komentuoti atsisako.

Hanoverio princo sveikatos problemos gali atnaujinti kalbas apie prakeikimą, kuris esą jau septynis šimtmečius persekioja Grimaldžių dinastiją. Pasak šio mito, šios dinastijos atstovai niekada nesidžiaugs ilgomis ir sėkmingomis santuokomis.

Savo temperamentingu būdu garsėjančio 51 metų Ernsto Augusto vardas ne kartą "puikavosi" bulvarinių laikraščių antraštėse. Pernai lapkritį už tai, kad viename Kenijos kurorte primušė vieno Vokietijos futbolo klubo savininką, jam buvo skirta 445 tūkst. eurų bauda. Jis taip pat yra buvęs apkaltintas apspardęs fotografą ir įžeidinėjęs žurnalistus.

Vokietijos bulvarinis laikraštis "Bild" cituoja Hanoverio princo pamotės Hanoverio princesės Monikos žodžius, jog Ernstas Augustas iš tiesų yra ligoninėje, tačiau kokia yra jo būklė, ji nežinanti.

"Taip, tai tiesa. Princas Ernstas Augustas iš tiesų guli ligoninėje Monake, - sakė ji. - Tačiau aš nežinau, kaip jis laikosi".

Princas Ernstas Augustas yra antrasis Monako kunigaikštytės Caroline vyras. Pirmasis jo sutuoktinis žuvo 1990 m. per katerio avariją.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją