Temperamentinga ir charizmatiška egzotiško gymio moteris trečiadienio vakarą priminė roko karalienę: odinė striukė, pūstas sijonas, įspūdingos tamsios garbanos ir lakuotos odos aukštakulniai.

Duetas sulaukė ir palankių publikos vertinimų, kuriems šiame dainų konkurse patikėta porų vertinimo teisė. Prodiuserių sprendimas atsisakyti profesionalios komisijos vertinimų, rodos, pasiteisino. Salėje sėdintys žiūrovai noriai dalinasi savo įžvalgomis ir skirsto balus.

Šiame projekte taip pat dalyvauja orkestro dirigentas Vytautas Lukočius ir pernai „Auksiniame balse“ sužibėjusi Karina Krysko-Skambinė. Taip pat savo pajėgas projekte sujungė džiazo karalienė Arina ir grupės „Rondo“ siela Aleksandras Ivanauskas „Fara“, merginų grupė „Vig Roses“ ir dainininkas Ramūnas Difartas, aktorė Oneida Kunsunga ir projekto „Romeo ir Džiuljeta“ nugalėtojas Tadas Juodsnukis, Ruslanas Kirilkinas ir projekto „X faktorius“ dalyvė Andžela. Dainomis TV žiūrovus džiugins ir Natalija Bunkė kartu su operos solistu Kęstučiu Alčausku.