Eidama su vyru vakaroti E. Anusauskaitė-Young pasipuošė itin elegantiškomis, žemę siekiančiomis suknelėmis. „Kartu su pačiu nuostabiausiu vyru!“, - prie nuotraukos, kurioje atlikėja įsiamžinusi su Adamu, rašė Evelina. Moteris socialiniame tinklapyje dėl itin elegantiško įvaizdžio sulaukė komplimentų jūros.

„Kadras iš filmo“, - rašė viena „Facebook“ vartotoja. „Kokia gražuolė! Taip gera žiūrėti į tave ir stebėti tavo išsipildžiusią svajonę“, - rašė kita.

„Evelina jau grįžo iš Las Vegaso. Tai buvo kelių dienų kelionė. Grįžusi į Los Andželą Evelina pirmą kartą išgyveno žemės drebėjimą“, - kalbėjo J. Anusauskienė ir pridūrė, kad kol kas Evelina neplanuoja grįžti į Lietuvą. J. Anusauskienė prasitarė, kad planuoja vykti aplankyti dukters, tačiau tikslios datos dar nežinanti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)