Šį kartą Natalija Bunkė atsisakė seksualių sceninių kostiumų ir pasipuošė trumpa balta suknele, šviesiais aukštakulniais bei pasirinko retro stiliaus šukuoseną. Toks elegantiškai valiūkiškas moters įvaizdis nukėlė dainininkę į laikus, kuomet visų pasaulio vyrų širdis virpino legendinė gražuolė Marilyn Monroe. Kaip DELFI patikino N. Bunkė, plaukų ji tikrai nekirpo - naujoji šukuosena yra tik laikinas pokytis.

„Pagaliau šį vakarą tai pirmas duetas, su kuriuo mano sielos stygos skambėjo unisonu. Jums nereikėjo nei glaustytis, nei bučiuotis. Aš patikėjau, kad jūsų daina apie meilę“, - pasirodymą įvertino salėje sėdinti žiūrovė Viktorija. Moteris duetui skyrė dešimt balų. 

„Man patiko“, - aštuonis balus skyrė kitas žiūrovas.

Pasirodymą įvertinti buvo paprašyta ir salėje sėdėjusio kino režisieriaus R. Zabarausko. „Atėjau dėl Ruslano, ne dėl Bunkės. Jeigu Kęstutis būtų dainavęs su Ruslanu, būčiau davęs dešimt. Turiu išlyginti neteisybes, todėl rašau šešis“, - pasirodymą įvertino homoseksualumo neslepiantis jaunas vyras.

Bandydamas išjudinti diskusiją, A.Rožickas pasiteiravo: „Jums nepatinka Natalija? Ar visos merginos?“. „Šitą galite pasiskaityti“, - atšovė jis laidos vedėjui.

Nepatenkintas jam skirtu balu liko N. Bunkės partneris: „Jeigu būčiau aktorius, nežinau, ar norėčiau filmuotis šio režisieriaus filmuose. Kritikuotojus reikėtų parinkti pagal mėnulio fazes."

„Bijotum!“, - sušuko N. Bunkė.

Naujasis N. Bunkės įvaizdis – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (256)