A. Mašanauskaitė Martyno Tylos ir Neringos Zeleniūtės prodiusuojamą grupę paliko daugiau nei prieš metus. Mergina DELFI tikino, kad dėl šio sprendimo visai nesigaili ir buvusioms kolegėms nepavydi. „Kuomet išėjau iš grupės, į ją atėjo Simona (Simona Nainė – DELFI). Man svarbiau buvo mokslai, nelabai pavyko suderinti sceninės veiklos. Norėjau labiau dirbti renginių organizavimo srityje. Mano muzikinis skonis skyrėsi nuo to, ką mes turėjome dainuoti scenoje“, - DELFI kalbėjo Agota.

„Nepasakyčiau, kad dainuoti grupėje buvo blogai, buvo gerai. Martynas visada viskuo pasirūpindavo: viešbučiais, maitinimu. Dainuoti grupėje buvo darbas, o ne hobis. Normalu, kad dirbant darbą atsiranda noras ieškoti kažko naujo. Manau, kad grupė turi viską daryti kartu, tai komandinis darbas“, - pasakojo į drabužių verslą nėrusi mergina.

Naujoji "Pinup girls"sudėtis (iš kairės į dešinę): Ieva, Viktorija, Agota

Agota atskleidė, kad išleisti savo drabužių liniją galvojo jau nuo 16-likos metų. Mergina ilgai mąstė, kaip pateikti klientams drabužius, kad jie būtų dėvimi. Niekur drabužių kūrimo nesimokiusi Agota save vadina ne dizainere, o verslininke.Buvusi atlikėja neslėpė, kad jaunam žmogui, norinčiam pradėti savo verslą, reikia nemažų investicijų.

*

„Sunku įnešti kažką naujo į rinką. Bet dabar toks laikas, kada visi atgimsta, žmonės turi galimybes kažką daryti. Kartais idėjas susapnuoju naktį, atsibudus imu piešti. Mano kolekcijoje - bodžiai ir palaidinės merginoms. Netaikau į didžiuosius drabužių gamintojus, mano drabužiai išskirtiniai. Mano kurtas bodis kainuoja 180 litų.Nesu Agnė Kuzmickaitė, kurios bodis kainuoja 500 litų. Negaliu savęs pavadinti dizainere, nesu tokia profesionalė. Vienas mano tikslų – išplėsti prekinį ženklą, kad sau drabužių galėtų rasti ir vyrai, ir vaikai. Norėčiau aprengti visą šeimą. Su mano drabužiu žmogus turėtų gerai jaustis, smagiai, patogiai. Turiu vizijų vasarai, rudeniui ir net Kalėdoms.“

Agotos Mašanauskaitės drabužių kolekcija - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)