„Visą savaitę turėjau temperatūros, važiuoju į ligoninę susileisti vitaminų. Medikai atstatys organizmą. Dalyvaudama projekte „Šuolis“ pervargau. Prieš dvi savaites jau jaučiausi peršalusi, dar prie to prisidėjo baseinas. Gulėjimas lovoje nebepadėjo, organizmas yra išsekintas, reikia imtis stipresnių veiksmų“, - DELFI kalbėjo D. Meškaitė.

Mergina teigė kol kas gimtadienio švęsti neplanuojanti, mat ne itin sureikšmina šią šventę. „Labai džiaugiuosi, kad manęs nepamiršta. Jau naktį draugai pradėjo sveikinti, sulaukiau daug gėlių. Jei sveikata pagerės, paminėsiu gimtadienį, o jei ne, teks švęsti gimtadienį per Velykas“, - juokėsi dainininkė.

„Esu patenkinta savo gyvenimu, esu labai pozityvi. Turiu svajonių, ką norėčiau per metus įgyvendinti, bet nenoriu apie jas kalbėti, dar neišsipildys. Viskuo, ką darau, esu patenkinta“, - pokalbį baigė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)