„Ispanijoje ilsėsimės, nes rugsėjį vyriausias sūnus jau eis į mokyklą. Dar yra laiko papramogauti. Valensijoje nesu buvusi, bet manau, kad man ten patiks gyventi. Vyras taip pat mane patikino, kad man ten patiks. Gyvensime paprastame bute, kaip ir visi žmonės. Tiesiog Valensija yra kurortinis miestas, tad šalia namų yra baseinai. Nuo buto iki jūros – 10 minučių kelio. Oras puikus, laukia ilgos atostogos“, - DELFI kalbėjo tituluota gražuolė.

Tatjana neslėpė, kad palikti Lietuvą nėra liūdna. Krepšininko žmona patikino, jog Lietuvoje gyventi patinka, bet prie nepastovios gyvenamosios vietos ji jau įpratusi. „Tokios aplinkybės, kad turiu išvykti. Dėl to nei liūdžiu, nei verkiu, nei džiaugiuosi. Tiesiog taip reikia ir važiuoju. Ateis laikas, gyvensime Lietuvoje, bus viskas stabilu. O jei yra galimybė – kodėl nevažiuoti?“, - gyvenimo suteiktomis galimybėmis džiaugėsi T. Lavrinovič.

Trečiame pagal dydį Ispanijos mieste įsikursianti T. Lavrinovič planuoja laisvu metu važinėtis riedučiais, džiaugtis jūra ir saule. Vyriausias sūnus kartu su savimi pasiima futbolo batelius ir aprangą, kad galėtų žaisti mėgstamą žaidimą. „Laukia ilgos, aktyvios atostogos“, - džiaugėsi moteris.

Tatjana Lavrinovič
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją