Gimtadienio proga I. Marozienė keliaus į Alaniją. Rugpjūčio mėnesį viloje su gausia šeima verslininkė planuoja pasitikti savo 56-ąjį gimtadienį. „Kasmet keičiu šalį. Pernai gimtadienį švenčiau Romoje“, - DELFI pasakojo ji.

Verslininkė viena keliauja retai. Nebent skrenda į Kanus ar kitą miestą aplankyti savo bičiulių.

„Keliauju įvairiais būdais. Jei kitoje šalyje yra draugės gimtadienis, viskas paprasčiau, nes tu žinai konkrečią datą, ir miestą, į kurį vyksi. Visai kas kita, kai ruošiesi į poilsinę ar pažintinę kelionę, - pasakojo verslininkė. - Tačiau visada atkreipiu dėmesį į kainą. Kvaila būtų neieškoti pigesnių bilietų ar palankesnių viešbučių pasiūlymų.“

Labiausiai verslininkei patinka pažintinės kelionės su kuprine ant pečių, o ne poilsis prabangiuose viešbučiuose.

„Tokios kelionės, kai tris savaites tenka miegoti po šešias valandas ir grįžus namo prisiekinėti, jog daugiau tikrai taip nekeliausi, yra sunkios. Bet kelionės yra kaip narkotikai, jei pradėjai keliauti, niekada nesustosi. Praeina kuris laikas, ir tu jau ruošiesi į kitą šalį, - juokiasi moteris. - Lapkričio mėnesį su vienuolika bičiulių skrendame į Etiopiją. Tai bus pažintinė kelionė su kuprinėmis, po kurios vėl sakysiu - niekada daugiau! Tačiau man tokios kelionės labiau patinka, nei poilsis viešbutyje. Prie baseino galima ir Lietuvoje pagulėti.“

Į vakarėlį R. Širvinsko-Makaliaus pasveikinti atėjo ir kiti aistringi keliautojai: Daiva Tamošiūnaitė, Ingrida Kazlauskaitė, Mantas Wizardas, Kristina Tarasevičiūtė, Asta Dudurytė, Jolanta Svirnelytė, Donata Virbilaitė ir kt. Vakaro vedėju buvo TV žurnalistas Edvardas Žičkus.

Vakarėlio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)