„Dievinu pasitikti pavasario pirmus saulės spindulius arba pirmąjį šaltuką su mada. Kada visi šios industrijos žmonės susiburia kartu švęsti ir pasitikti naujas stiliaus tendencijas. Stengiuosi kasmet dalyvauti, jeigu mano darbo grafikas man tai leidžia“, – apie savo pomėgį kalbėjo K. Tučkutė.

Kaip atskleidė pašnekovė, prieš svarbius mados renginius galvos sukti jai netenka – modelį jiems visuomet papuošia dizaineris Johnas Galliano. „Mane rengia i visus renginius, kuriuose lankausi, tad stengiuosi niekada nepraleisti jo pasirodymo. Šį pavasarį dar stebėjau  Giambattista Valli ir Elie Saab kolekcijas“, – sakė pašnekovė.

Mėgstamiausių moters dizainerių sąraše – daugybė garsių vardų: Alexandre'as Vauthier'as, Balmain, Johnas Galliano, Emilio Pucci, „Givenchy“, „Dior“, „Chanel“, Alexanderis McQueen'as.

Kristinos Tučkutės įspūdžiai iš Paryžiaus mados savaitės:

K. Tučkutės aplankytos mados savaitės metu buvo rodomos rudens-žiemos kolekcijos. Kaip DELFI pasakojo modelis, labiausiai šiemet ją sužavėjo mados namų „Chanel“ kūriniai. „Karlo Lagerfieldo genialumas suvienyti klasiką su sportiniu laisvalaikio stiliumi. Dauguma man patinkančių dizainerių panaudojo patogią avalynę – A. McQueen'as suderino medvilnines sukneles su sportine avalyne ir ilgais žemakulniais batais. Šis stilius man labai patinka. „Balmain“ išsiskiria savo rankų darbo kūriniais, kuriuose perpinti audinių mišiniai sudaro nepakartojamas spalvų gamas. Šiais metais Olivieris Rousteingas panaudojo daug džinso ir militaristinio stiliaus, chaki spalvos odos ir šilko“, – dar šviežiais įspūdžiais iš vieno svarbiausių mados renginių pasaulyje dalijosi K. Tučkutė.

Mados renginiai – puiki vieta pasisemti idėjų ir kasdieniam stiliui. Kaip aiškino pašnekovė, tai buvo ready to wear mados savaitė. Šiose kolekcijose lengva pasisemti idėjų kiekvienai dienai: „Turi tik išsirinkti, koks stilius domina ir tinka. Galima improvizuoti, maišyti, bet svarbu nepersistengti. Įvairiuose stiliuose yra lengva pasiklysti“.

Paklausta, ar lankantis mados sostinėse pavyksta atsispirti pirkinių pagundai, K. Tučkutė juokavo, kad savęs varžymas ir mada viename sakinyje nedera.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)