Tarp internautų spėjamų kandidatų, kurie galėtų varžytis dėl šalies vadovo posto - ne tik politikai, bet ir žinomi bei nežinomi žmonės, užsienio diktatoriai ir netgi animacinių filmukų herojai.

Tarp spėjamų kandidatų - ir grupių „Pop Ladies“ bei „Naujosios pupytės“ narė Oksana Pikul-Jasaitienė. Prie jos nuotraukos internautai netgi užrašė pastebėjimą, jog „tokia prezidentė padarytų ir Putiną.“

Internetiniame puslapyje spėjama, kad dėl aukščiausio Lietuvos valstybės posto galėtų kovoti Algimantas Čekuolis, Aleksandras Lukašenka, Gabrielius Liaudanskas-Svaras, Tomas Balaišis-Sėkla, Rūta Janutienė, Vladimiras Simonko, Giedrius Drukteinis, kunigaikštis Vildaugas, atlikėjas Minedas, Neringa Venckienė, Pupų dėdė, Rimo Šapausko personažas Budulis, Chuckas Norrisas, Vladimiras Putinas, Vladimiras Romanovas, animacinių ir kino filmų herojai ir kt.

Tiesa, pabrėžiama, kad svetainėje išsakytos mintys bei pozicija neturi nieko bendra su Lietuvos valstybės bet kokiomis institucijomis, vyriausybe ar prezidentūra.

Rašoma, kad svetainė yra nepriklausoma nuo jokių valstybinių institucijų ir buvo įkurta 2012 m., t.y. likus dvejiems metams iki LR Prezidento rinkimų.

„Mes esame nepriklausomi, politiškai neorientuoti į vieną ar kitą kandidatą, nepriklausantys jokioms partijoms entuziastai, kurie kuria ir prižiūri šį puslapį for fun!“, - rašoma tinklapyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)