Naujojo projekto laidos vedėjų vairas patikėtas Marijonui Mikutavičiui ir modeliui Eglei Grėbliauskaitei-Tursienei.

Ant scenos televizijos žiūrovai išvys pasirodant Eglę Jackaitę, Akviliną Ubartaitę, Sandrą Chlevickaitę, Indrę Stonkuvienę, Gabiją Ryškuvienę, Aistę Šlapokaitę, Simoną Paciukonytę ir daugelį kitų.

„Mados teismo“ dalyvių pasirodymus vertina kompetentinga komisija: komisijos pirmininkas dizaineris Juozas Statkevičius, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, Vilniaus dizaino kolegijos vadovė Giedrė Fledžinskienė. Savo pastebėjimus išsakė ir žiniasklaidos atstovų komisija.

„Mados teisme“ kaunasi populiarusis Kęstutis Rimdžius, komanda „Dress me, O“, Londone kurianti Milda Čergelytė, nuotakų numylėtinis Liutauras Salasevičius, prabangaus prekinio ženklo įkūrėja Eva Ghaoui, jaunosios kartos dizainerė Ieva Daugirdaitė ir žurnalo komanda „L‘Officiel Mados akademija“ su mados redaktore Lina Bernotaityte ir drabužių dizainere ir stiliste Monika Klupšaite.

Žengiant stilisto Kęstučio Rimdžiaus sukurtiems modeliams dainavo dainininkė Girmantė Vaitkutė. Podiumu žengė aktoriaus Vytauto Rumšo širdies draugė Eva Saikovska. Dainininkė Eleonora Sebrova, Eglė Kernagytė-Dambrauskienė, krepšininko Mindaugo Katelyno žmona Ugnė.

„Pagrindinis patiekalas – nedavirti makaronai“, - kalbėjo A. Pogrebnojus ir parašė šešis.

„Tai buvo panašiau į kolekciją. Gal nefotogeniška medžiaga, pažįstu Liepos (Liepos Rimkevičienės - DELFI) suknelės padielkas, gerai, kad įkvėpiu“, - pasirodymą komentavo J. Statkevičius ir parašė septynis.

Prabangaus prekinio ženklo įkūrėja Eva Ghaoui naujojo projekto metu pristatė puošnias sukneles.

„Du ryškūs momentai. Pusė pasirodymo video buvo iš Viktoro Juščenkos rezidencijos. Mergina su raudona suknele mūsų žymios advokatės klonas. Darbo daug įdėta, bet jūsų šou primena matriošką. Vaikai ant podiumo yra vienas blogiausių dalykų, kas gali būti madoj. Jie turi būti būreliuose, lankyti futbolą“, - pasirodymą komentavo A. Pogrebnojus ir parašė penkis.

„Aš Aleksandrą pažįstu tik dėl jo rankinuko ir muštynių su žmona“, - atkirto dizainerė.

„Sunkoka būtų kalbėti apie madą. Galbūt ne pats geriausias skonis. Kai kurios detalės yra puikios, bet... Tu nepuošk žmonių, bet tu renk juos taip, kaip pati rengiesi“, - kolekciją komentavo G. Fledžinskienė.

„Galvoju, gal čia profesionalumo trūkumas. Graži Karinos figūra. Jūs puikiausiai apsirengusi, mačiau, kas jums patinka. Man patiko muzika, balerina, efektingai atrodė sijonas. Daugumai tas patinka, bet mes esam tokiam mados lygyje“, - kalbėjo J. Statkevičius.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)