Tiesa, A. Mickevičius parlamentarui sėdėjo ant kelių, apdovanojo jį bučiniais.

Aktorius projekte įkūnija komisijos narę - moterį. Po jaukaus šokio susiglaudus, A. Mickevičiaus įkūnyta moteris P. Gražuliui dovanojo "auksinį" žiedą. Aktorius P. Gražuliui žiedą bandė užmauti ant piršto, tačiau papuošalas buvo per mažas, todėl to padaryti prieš TV kameras nepavyko.

Petras Gražulis ir Aistis Mickevičius

Tiesa, P. Gražulio linksmybės A. Mickevičiaus glėbyje daugybės TV žiūrovų dėmesį kaustė tik šou pradžioje. Neilgai trukus baseino purslus taškė projekto dalyviai. Dėl „Šuolio“ laimėtojo vardo tiesioginiame eteryje šį sekmadienį kovėsi laidų vedėjas, verslininkas Gediminas Juodeika, šokėja Eglė Straleckaitė, Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis, Lietuvos krepšinio rinktinės talismanas Juozas Petkevičius, imtynininkas olimpietis Aleksandras Kazakevičius, dainininkas Deivis Norvilas, šokėjas Deividas Meškauskas, humoristas Vitalijus Cololo, šokėja Monika Šalčiūtė, dainininkė Indrė Burlinskaitė ir dainininkė Dileta Meškaitė.

Aukščiausio komisijos įvertinimo sulaukė Deividas Meškauskas - 38,5. Balų komisijos nariai pašykštėjo Juozas Petkevičius - 30,5.
Projekto "Šuolis" komisijos balsavimo rezultatai

Susumavus komisijos ir TV žiūrovų rezultatus, projektą palikti buvo priversta Monika Šalčiūtė. Sužinojusi, kad nuo tramplino šokti prieš TV kameras nebeteks, Monika apsipylė ašaromis.

"Šuolio" transliacijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Į „Šuolį“ iš JAV atvyko teisėjas, šokęs iš 33 m aukščio

Sekmadienio vakarą tiesiogiai iš baseino Kaune vedėjai Monika Vaičiulytė ir Mindaugas Stasiulis kvietė balsuoti už drąsiausias Lietuvos šou žvaigždes, įveikusias aukščio ir vandens baimę. „Šuolio“ dalyvių pasirodymus vertino šuolių į vandenį profesionalai – Kęstutis Autukas, Ignas Barkauskas ir ypatingas svečias – Lietuvos šuolių į vandenį sporto mecenatas Johnas Deiningeris, kuris specialiai dėl TV3 projekto atvyko į Lietuvą.

Svečias atvyko į Kauną ir Lietuvoje viešės trumpai – savaitę. Stebint J. Deiningeriui, vandens purslus į televizijos ekranus taškė geriausi Lietuvos šuolininkai profesionalai, visą savaitę treniravęsi su jau iki plaukmenų pažįstamais „Šuolio“ dalyviais.

Trenerė Asta Girdauskienė pasakojo, kad su Johnu susitiko dar 1991 m., kai Lietuvos veteranų komanda dalyvavo tarptautinėse veteranų varžybose Kijeve. Tada sekė JAV ir Lietuvos komandų susitikimas mūsų šalyje, vėliau – Pasaulio čempionatuose ar kitose tarptautinėse varžybose.

„Po ypač sėkmingo kauniečių komandos pasirodymo 2002 m. Pasaulio veteranų žaidynėse Australijoje, Melburne, buvome pakviesti į JAV čempionatą Kalifornijoje, Pasadenoje. Taip užsimezgė glaudūs ryšiai. Keli amerikiečiai, tarp jų ir Johnas, atvyko į mūsų varžybas Kaune“, – prisimena A. Girdauskienė.

Trenerė džiaugėsi, kad Johnas pasisiūlė nupirkti naujus tramplinus baseinui Kaune – gana greitai čia atkeliavo jo nupirktieji 2 tramplinai ir batuto tinklas: „Atsidėkodami pakvietėme Johną tapti mūsų klubo „Salto“ nariu ir atstovauti mums visose veteranų varžybose. Johnui tai patiko ir nuo 2003 m. visose tarptautinėse varžybose jis dalyvauja kaip Kauno šuolių į vandenį veteranų klubo narys.“

Praeityje Johnas buvo JAV olimpinės rinktinės narys, deja, į žaidynes taip ir neišvyko. Yra šokęs į vandenį nuo 100 pėdų (apie 33 m) aukščio specialaus įrenginio. Dalyvaudamas veteranų varžybose surinko didžiausią medalių kolekciją, jam nėra lygių ne tik jo amžiaus grupėje, bet ir tarp jaunesnių sportininkų. Būdamas 75 metų, jis vis dar atlieka šuolius nuo 1 ir 3 m tramplino, ir net 10 m bokšto. Yra daugkartinis Pasaulio čempionatų ir žaidynių čempionas, kaskart iš varžybų parsiveža po 3 ar daugiau medalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (314)