Nors kurį laiką jis palaikė romantiškus ryšius su manekene Claudia Schiffer ir amerikiečių šuolininke su kartimi Alicia Warlick), Albertas ne kartą yra sakęs, kad ves tik tuomet, kai sutiks tinkamą moterį.

Kai tapo aišku, kad Alberto širdis plaka kitu ritmu, 2002 metais Monakas pakeitė sosto paveldėjimo įstatymą, pagal kurį Albertas gali tapti Rainier įpėdiniu, net jei neturi vaikų.

Princas Albertas gimė 1958 metų kovo 14 dieną Monake. Jis studijavo politikos mokslus ir ekonomiką Amhersto koledže Masačusetso valstijoje, JAV, ir studijas baigė 1981 metais.

Princas Albertas yra aistringas ir talentingas atletas. Jis žaidė Monako futbolo komandoje bei turi juodą dziudo diržą. Be to, 1976 metais jis pradėjo domėtis bobslėjumi ir kelis kartus dalyvavo žiemos olimpinėse žaidynėse. Nepaisant to, jis domėjosi ir daug konsultavosi su savo tėvu nykštukinės kunigaikštystės valdymo reikalais bei vadovavo Monako delegacijai Jungtinių Tautų (JT) Generalinėje asamblėjoje.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją