Nors daugeliui dalyvavusių scena ne svetima, tačiau treniruotėje garsenybės nesijautė itin drąsiai. Paskatintos profesionalių šokėjų nesijaudinti, jei kas nors neišeina, garsios moterys bandė atsipalaiduoti.

Treniruotėje dalyvavo dainininkės Urtė Šilagalytė, Baiba Skurstenė, Sandra ir Saulėnė Chlevickaitės, Ineta Puzaraitė, savo šokių judesius tobulino aktorė Redita Dominaitytė.

Treniruotėje dalyvavusi verslininkė. šokėjo Tado Rimgailos žmona Liucina Rimgailė teigė, kad iš pradžių jautėsi nedrąsiai, tačiau pramokusi šokių judesius jautėsi kur kas geriau. "Su savo vyru neseniai pradėjome sportuoti. Kartu lankomės sporto salėje. Iš pradžių labai nenorėjau sportuoti treniruoklių salėje, man labiau prie širdies buvo įvairios aerobikos rūšys. Pamačiau, kad tuo susižavėjo Tadas, tad nusprendžiau ir aš prisijungti", - DELFI kalbėjo mergina.

Treniruotės akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)