Su savo sutuoktiniu Dubajuje atostogavusi I. Budrienė ne tik mėgavosi karšta saule ir jūra, bet ir sėmėsi idėjų savo verslui. Moteriai didžiulį įspūdį paliko stalo serviravimo įrankiai. Verslininkė apgailestavo, kad iš kelionės negalėjo atsivežti patikusių indų ne tik dėl to, kad nebuvo galimybės, bet ir dėl jų kainos. „Indai Dubajuje kainuoja milžiniškus pinigus. Pasiėmiau įkvėpimo, gerų emocijų. Interpretavusi savaip tikrai kažką panaudosiu. Prieskonių turguje nupirkau muskato riešuto žiedų. Jų aromatas fantastiškas, ilgai išlieka. Ruslanas Bolgovas sakė, kad tai yra retenybė, šie žiedai labai vertinami. Taip pat atsivežiau daug prieskonių“, - lauktuves vardino I. Budrienė.

Viename paskutinių savo renginių, skirtų praėjusiai meilės dienai, I. Budrienė dekoravo stalą rožėmis, pagamintomis iš tampomo popieriaus. Augalo motyvas buvo naudojamas ne tik kaip žvakidės, bet ir lempos. „Tokias gėles gali pasidaryti kiekviena moteris. Internete pilna pavyzdžių. O paskui jas gali panaudoti keliose šventėse“, - DELFI kalbėjo žinoma verslininkė.

Inga savo klientus nustebino ne tik rožių dekoracijomis, šiomis gėlėmis kvepiančiais meniu, bet ir patiekalais su rožių sirupu, laukinių rožių žiedais. Už meniu buvo atsakingas žinomas kulinaras R. Bolgovas, su kuriuo I. Budrienė bendradarbiauja ir juo pasitiki. „Žmonėms patinka prieš savo akis matyti vardinį meniu, jį skaityti. Įspūdį palieka sausas ledas. Kol kas nesulaukiau klientų neigiamų atsiliepimų, žmonės mūsų darbu būna patenkinti“, - džiaugėsi Inga.

Moteris teigė, kad bene visais vasaros savaitgaliais dirbs. I. Budrienė atskleidė, kad jaunieji prašo netradicinių, linksmų vestuvių. Niekas nenori sėdėti prie stalo, valgyti ir dainuoti. Daug norinčių švęsti šventę lauke, gamtoje. Inga džiaugėsi, kad jaunieji vis dažniau ryžtasi vestuvėms-furšetui, kuomet svečiai nėra susodinami aplink stalus.

Verslininkė pasiliko du laisvus savaitgalius tam, gal galėtų atšvęsti vestuvių metines ir nuvažiuoti su šeima prie jūros: „Žmonės jau skambina dėl 2015 metų vasaros. Tai man labai keista, nenoriai priimu užsakymus, nežinau, kas bus po tiek laiko. Astrologai prognozuoja, kad laukia geri metai tuoktis. Tad santuokų bus dar daugiau.“

Kelionės Dubajuje akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)