Kovo 7, 8, 9 dienomis į Vilniaus Kongresų rūmus grįžta legendinis „bohemiečių“ spektaklis - Dž. Pučinio opera „Bohema", tapęs ryškiausiu klasikinės operos pastatymu, aukščiausiai įvertintu tiek meno kritikų, tiek žiūrovų.

Jis subūrė jaunuosius Lietuvos operos solistus ir pakeitė žiūrovų požiūrį į klasikinę operą. Maestro Gintaras Rinkevičius, režisierė Dalia Ibelhauptaitė ir kostiumų dailininkas Juozas Statkevičius šiuo pastatymu pradėjo naują epochą Lietuvos operos istorijoje. Tuo tarpu su studentišku entuziazmu, humoro jausmu, energija ir originaliomis idėjomis pradėta bohemiečių veikla išaugo į galingą kūrybinį reiškinį ir padarė įtaką ne vienam su šiuo spektakliu susijusio žmogaus gyvenimui.

Šį kartą „Bohema“ pristatys ir naujus talentus: Marčelo vaidmenį pirmą kartą atliks Kostas Smoriginas, Kolino – Tadas Girininkas, o Vytautas Vepštas „Vilniaus City Operos“ trupėje debiutuos Šonaro vaidmeniu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)