Laidos filmavime pasirodė ir dainininkas Martynas Kavaliauskas. Merginų numylėtinį į studiją atlydėjo jo mergina Rusnė. DELFI užkalbintas dainininkas nebuvo linkęs komentuoti situacijos. Dainininkas teigė norintis pasižiūrėti kitų dalyvių pasirodymus.

Po laidos filmavimo DELFI kalbintas M. Kavaliauskas teigė, kad labiausiai palaiko Vaidą Baumilą. Atlikėjas yra įsitikinęs, jog iš konkurso buvo pašalintas neteisėtai ir kreipėsi į advokatus. Vaikinas teigė su nacionalinės „Eurovizijos“ prodiuseriu Audriumi Giržadu nekalbėjęs - tą jau padarė teisininkai. 


„Su advokatais aptarėme šią situaciją, netrukus bus pateiktai išsami analizė. Mes, kaip žinome, „Eurovizija“ neturi audito. Tai iš oro numesti faktai“, - DELFI sakė M. Kavaliauskas.

Dainininkas, paklaustas, galbūt rengėjai tiesiog taip nori atsikratyti nereikalingų dalyvių, jog konkursą laimėtų reikiamas atlikėjas, Martynas šių kalbų nekomentuoja. Anot jo, viską sprendžia žiūrovai.

„Jaučiuosi neteisėtai išmestas, todėl norėčiau grįžti“, - sakė jis.

Pasitvirtinus įtarimams dėl nesąžiningo telefoninio balsavimo „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos metu, konkurso rengėjai nutarė anuliuoti nesąžiningai M. Kavaliauskui praėjusį šeštadienį skirtus balsus ir vaikinas turėjo palikti konkursą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (256)