Į profesionalų rankas pateko aktorė Indrė Stonkuvienė, operos primadona Nomeda Kazlaus, olimpiečiai Laura Asadauskaitė ir Andrejus Zadneprovskis bei smuikininkas Zbignevas Levickis.

Aktorė ir namų šeimininkė Indrė Stonkuvienė, kaip ją pristatė šventę vedęs sutuoktinis Mantas Stonkus, į renginį atvyko be jokio makiažo. Vos po 25 minučių ji virto itin elegantiška dama.

Paklausta, kiek laiko įprastai moteris praleidžia be prie veidrodžio rytais, ji juokavo, kad tai galima skaičiuoti minutėmis. "Gimus vaikui aš neturiu tokios prabangos, tapau labai spėri", - naujienų portalui DELFI sakė aktorė.

Moteris taip pat atviravo, kad viešumoje ją dažniau galima sutikti be jokio makiažo. Ji teigė, kad grožio eskperimentu liko itin patenkinta, nes tai užtruko labai trumpai, o rezultatai stulbinantys.

Indrė Stonkuvienė po pokyčių:

Renginyje taip pat apsilankė Jurgis ir Renata Polujanskai, Reda ir Egmontas Bžeskai, Danė ir Donatas Baumilos, Rūta Mikelkevičiūtė ir kiti.

Renginio svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)