„Pažįstami, draugai, šeimyna, ačiū, kad mane palaikėte, kada reikėjo... Nesu aš stiprus žmogus psichologiškai, palūžau. Prašymas yra mano toks: saugokit mano šeimyną ir išeinu ten, kur nebėra skausmo, palieku įjungtą „Facebooką“. Beje, kam aš netikau, žinokite tai, kad net nesistengiau įtikti. Nesu ir nebuvau padlaižys“, – prieš pasitraukdamas iš gyvenimo rašė V. Končius.

Apie Valdo savižudybę išgirdusi dainininkė Dileta Meškaitė buvo šoke. Grupės „4 Roses” narė „Paslapčių namuose“ puikiai sutarė su Valdu. Atlikėja bendravo su vaikinu ir po šou.

„Negaliu patikėti, nieko nežinojau. Maniau, kad Valdas durniuoja, jis buvo skandalų mėgėjas“, - apie paliktą žinutę socialiniame tinklapyje kalbėjo Dileta.

Trečiadienį mergina iš Valdo sulaukė žinutės su prašymu pasikalbėti, tačiau dirbo ir neturėjo galimybės prisijungti prie "Skype".

"Vakar Valdas man parašė žinutę, kad prisijungčiau prie „Skype“. Bet aš tuo metu dirbau, buvau studijoje ir negalėjau kalbėti. Mes sutardavome kaip draugai, turėjome susimatyti. Nežinau, kas galėjo pastūmėti jį žengti tokį žingsnį. Negaliu tuo patikėti. Jis man atrodė pilnas pozityvumo, visada viskas jam buvo gerai. Ne su visais jis gerai sutardavo, visada turėdavo savo nuomonę ir darydavo, tai ką jis nori“, - DELFI kalbėjo Dileta.

Pagalbos telefonai:

Psichologinės pagalbos tarnybaTelefono numerisDarbo laikas
Jaunimo linija
Budi savanoriai konsultantai
8 800 28888 I-VII
visą parą
Vaikų linija
Budi savanoriai konsultantai, profesionalai
116 111 I-VII
11:00 - 21:00
Linija Doverija (parama teikiama rusų kalba)
Budi savanoriai konsultantai. Pagalba skirta paaugliams ir jaunimui.
8 800 77277 I-V
16.00 - 20.00
Pagalbos moterims linija
Budi profesionalai, savanoriai konsultantai
8 800 66366 I-VII
10:00 - 21:00
Vilties linija
Budi profesionalai, savanoriai konsultantai
116 123 I-VII
visą parą

800-ąją paslauga apmoka
iš Valstybės biudžeto lėšų.

Emocinė parama internetu

„Vaikų linija“Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.vaikulinija.ltAtsako per dvi dienas
„Jaunimo linija“Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.jaunimolinija.lt/internetasAtsako per dvi dienas
„Vilties linija“Rašyti svetainėje: http://paklausk.kpsc.lt/contact.php arba vilties.linija@gmail.comAtsako per tris darbo dienas
„Pagalbos moterims linija“Rašyti el. paštu: pagalba@moteriai.ltAtsako per tris dienas

Visa papildoma informacija – puslapyje www.klausau.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)