Projekto dalyviai fotografams demonstravo išmoktus triukus ant batuto. Savo puikiu pasiruošimu susirinkusius stebino Aleksandras Kazakevičius, Deividas Meškauskas, Deividas Norvilas, Gediminas Juodeika.

Tiesa, ne visi dalyviai ryžosi parodyti, ką išmoko šokinėdami ant batuto. Estrados dainininkės Livetos Kazlauskienės paprašius, kad ji pašokinėtų ant batuto, moteris to padaryti nepanoro ir mieliau demonstravo paprastesnius treniruočių pratimus.

Vienos iš projekto dalyvių - Indrės Burlinskaitės – pasiteiravus, ar mergina nesijaudina, jog vandenyje teks būti be makiažo, gražuolė patikino, kad išeitį jau rado ir žiūrovai be grimo jos nepamatys. „Žinoma, treniruojamės be makiažo. Tačiau laidų metu būsime pasidažiusios. Vizažistės atliks specialų makiažą, su kuriuo galima būti ir po vandeniu“, - DELFI kalbėjo grupės „Kitokios“ narė.

Šou pristatymo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)