Antradienio popietę I. Burlinskaitė apsilankė „Baltijos Amerikos klinikoje“, kur jai buvo atlikti tyrimai.

Apsilankiusi pas medikus I. Burlinskaitė sužinojo, dėl ypač didelio krūvio atsirado dešinės rankos sausgyslių ir nervų uždegimas. Taip pat išniro kairės rankos petis. Gydytojų pasiteiravus, ar mergina atsisakytų dalyvauti naujame TV projekte „Šuolis“, Indrė buvo kategoriška.

„Aš tikrai dalyvausiu, lankysiu treniruotes. Medikai liepė gerti įvairiausių vaistų, lankyti procedūras, taip pat sutvarstė vieną ranką, darė masažus. Persitempiau, šokinėjau ant rankų nuo 5 metrų aukščio. Per dieną padariau 50 šuolių, tad „atmušiau“ ranką, persistengiau. Maniau, kad per savaitgalį pagerės, bet nebegalėjau kentėti skausmo“, - DELFI pasakojo I. Burlinskaitė ir pridūrė, kad svarbiausia saugoti stuburą, o rankos sugis.

Medikai neslėpė – treniruočių metu I. Burlinskaitei teks kęsti skausmą. Dainininkei pagelbės vaistai, tačiau gydytojai nenorėjo paskirti stiprių nuskausminamųjų. „Mano trenerė sakė, kad sportininkai, norėdami atlikti tokius šuolius, treniruojasi trejus metus. O mes ruošėmės du mėnesius. Tad visi patempinai ir uždegimai yra normalu. Pati tam pasiryžau“, - kalbėjo Indrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)