Mia DELFI pasakojo, kad jai kur kas labiau patinka lieti prakaitą sporto salėje, nei aerobikos treniruotėse. „Visi tie lankstymaisi ir kojų kilnojimai labai juokingai atrodo. Man labiausiai patinka kardio treniruokliai, pilvo preso pratimai. Taip pat labai patinka žaisti tenisą“, - pasakojo Mia.

Populiari dainininkė teigė, kas į sporto klubą užsuka tada, kai tik turi laiko. Jei išpuola laisvesnė savaitė, atlikėja sportuoja kiekvieną dieną. „Pasportavus po ilgesnės pertraukos, kitą dieną būna sunku paeiti. Tada ir nenueini sportuoti. Stengiuosi viską daryti protingai“, - DELFI kalbėjo Mia.

Mia neslėpė – nereikalingus kilogramus ji numeta labai lengvai, tačiau taip pat greitai ir priauga svorio. „Šią vasarą nieko nedariau ir labai sulieknėjau. Net nežinau kodėl. Visada reikia žiūrėti, ką valgai. Aš negaliu valgyti cepelinų, plokštainio. Tai per sunkus maistas, sunkiai virškinamas. Visada reikia valgyti tai, kad po maisto jaustumeisi lengvai. Nesilaikau specialių dietų, bet žiūriu, ką valgau“, - apie mitybos įpročius kalbėjo Mia.

Mia neslėpė – vardan to, kad atsikratytų nepageidaujamų kilogramų kadaise išbandė ir badavimą. „Aštuonias dienas badavau. Buvo labai lengva. Gėriau mineralinį, kuriame daug žmogui reikalingų medžiagų. Per tiek dienų numečiau 7 kilogramus. Tai buvo nemažas pasiekimas. Tačiau tokių dietų negalima laikytis, kada užsimanai. Apie jas reikia daug žinoti. Tikrai jų nesiūlau niekam. Pasibaigus badavimui reikia žinoti, kaip vėl sugrįžti prie normalaus valgymo ritmo“, - pokalbį baigė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)