Praėjusiais metais į A. Kuzmickaitės kolekcijos pristatymą bilietai kainavo nuo 59 iki 79 litų. Šiais metais renginyje, kuris vyks Nacionaliniame dramos teatre, iš viso bus apie 400 vietų. Kaip teigė A. Kuzmickaitės atstovė Milda Savickienė, šiais metais bilietų kainų kilimą lėmė kita renginio erdvė.

„Praėjusiais metais per pirmas dvi pardavimo savaites bilietai buvo išpirkti“, - DELFI kalbėjo M. Savickienė. Nors praėjusiais metais vienas renginys buvo skirtas žiūrovams, įsigijusiems bilietą, o kitas kviestiniams svečiams, šį kartą renginio organizatoriai nusprendė rengti vieną šou, skirtą visiems žiūrovams.

Į Juozo Statkevičiaus kolekcijos pavasaris-vasara 2014 m. pristatymą, kuris vyko „Siemens“ arenoje, žiūrovai mokėjo nuo 62 iki 207 litų už vieną bilietą. Paklausus, kodėl bilietai į A. Kuzmickaitės kolekcijos pristatymą kainuoja brangiau nei į J. Statkevičiaus, pašknekovė teigė, kad kainą padiktuoja renginio erdvė, bilietų kiekis, biudžetas.

„Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymas vyko didelėje erdvėje, „Siemens“ arenoje, o Agnės Kuzmickaitės kolekcijos pristatymas vyks mažesnėje erdvėje, teatre. Į J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymą buvo pardavinėjamas didesnis bilietų kiekis, be to Kuzmickaitės kolekcijos pristatyme bus visai kitas matomumas. Kiek yra „Siemens“ arenoje eilių, o kiek Nacionaliniame dramos teatre? Dėl to pasirinkta kitokia kainodara. Manau, kad kiekvienas ją pasirenka pagal savo renginio biudžetą. A. Kuzmickaitės kolekcijos pristatymas reikalauja didelių investicijų. Renginys bus gerokai didesnis nei pernai, dvigubai daugiau modelių, todėl ir kaina kitokia“, - DELFI renginio detales atskleidė M. Savickienė.

DELFI susisiekus su dizainerio Juozo Statkevičiaus atstove Živile Matačiūnaite pasiteirauti, ką ji mananti apie tai, kad į A. Kuzmickaitės šou pigiausi bilietai kainuoja daugiau nei į J. Statkevičiaus, moteris kalbėjo, kad kiekvienas dizaineris „kaip nori, taip daro“.

Pašnekovė teigė, kad didžioji dauguma žiūrovų, atvykusių į Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymą, pirko bilietus. Tik maža dalis svečių į renginį pateko gavę pakvietimus. Iki šou likus savaitei prekyboje jau nebuvo ne vieno laisvo bilieto. „Tai nėra duonos kaina. Kas nori, tas eina, kas nenori – neina. Tai yra pramogos. Kodėl į koncertą kainuoja tiek ar tiek. Nėra nustatytos kainos“, - į klausimą, kodėl bilietai į J. Statkevičiaus šou atsiėjo solidžią sumą, atsakė Ž. Matačiūnaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)