Dėmesio dar padaugėjo

Į susitikimą R. Mammadlis atskubėjo pasipuošęs trumpute suknele, įmantriais aukštakulniais, ryškiu makiažu, kruopščiai sušukuotais plaukais, pasidabinęs masyviais aksesuarais. Savo lieknu kūno sudėjimu stebinantis vaikinas tikino, kad valgo viską, kas patinka ir jokių dietų tikrai nesilaiko. Nors lauke termometras rodė 11 laipsnių šalčio, Raulis nepabijojo nusimesti palto ir mielai lauke pozavo viena suknele. Bene visi pro šalį ėję žmonės atsisukdavo į Raulį ir nužiūrėdavo smalsiais žvilgsniais. Raulis tikino, kad prie tokio dėmesio jis pratęs. Tiesa, nuolatiniai žvilgsniai vaikinui nėra labai malonūs.

„Neseniai važiavau į mokyklą, kur mokausi lietuvių kalbos. Prie manęs troleibuse priėjo viena mergina ir paprašė nusifotografuoti. Tada priėjo jos draugė, vėliau dar viena keleivė. Šalia sėdėjo kažkokie vaikinai. Jie mane atpažino ir ėmė klausinėti, kodėl aš panorau tapti mergina. Močiutės, važiavusios tuo pačiu troleibusu, nesuprato, kas vyksta ir ėmė smalsauti, kas patraukė jaunimo dėmesį. Jaučiausi tikrai blogai, tad, autobusui sustojus, išlipau anksčiau nei man reikėjo“, - DELFI kalbėjo savo biseksualumo neslepiantis vaikinas ir pridūrė planuojantis mokytis vairuoti.

Gimtinė netraukia

Interviu su Rauliu pasirodžius puslapyje ru.DELFI.lt apie vaikiną išgirdo ir jo gimtasis Azerbaidžanas. Raulis sulaukė filmuotis vienoje Azerbaidžano televizijos laidoje. Tačiau gimtinė vaikino netraukia, jam kur kas maloniau gyventi Lietuvoje. „Čia turiu mėgstama darbą, draugų. Niekur išvažiuoti nenoriu“, - DELFI kalbėjo Raulis.

Kartą prisijungęs prie savo „Facebook“ anketos Raulis išvydo 90 asmeninių žinučių. Daugumoje iš jų – vaikinų prašymai susitikti. Tiesa, Rauliui nepavyko išvengti ir piktų žinučių. Vienas socialinio tinklapio vartotojas Rauliui grasino sulaužyti kojas. Pasiteiravus, ar Raulis nebijo gatvėje kada nors susidurti su priešiškai nusiteikusiais žmonėmis, moterimi persirengiantis vaikinas teigė apie tai net negalvojantis. „Bijoti nėra ko. Turiu daug draugų“, - DELFI kalbėjo Raulis.

Tikslas – televizija

Stilistu dirbantis vaikinas neslėpė, kad labiausiai jį traukia televizija. Tiesa, šią svajonę Raulis tikisi įgyvendinti tada, kai geriau išmoks lietuvių kalbą. „Lietuvių kalbos mokausi jau pusę metų. Nors visi sako, kad ši kalba labai sunki, man taip neatrodo. Aš jau moku lietuviškai skaityti ir bene viską suprantu, ką kalba kiti. Sunkiausia man – kalbėti, tačiau stengiuosi tą daryti“, - teigė Raulis.

Išskirtinė Raulio Mammadli fotosesija - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (647)