Puikiai atrodanti A. Pilypaitė tikino, kad prie to tikrai neprisideda jokios slaptos grožio procedūros. „Visos procedūros yra žinomos. Darausi jas retai ir su saiku. Neturiu, ką pasakoti apie grožį, tiesiog natūraliai prižiūriu save“, - DELFI kalbėjo A. Pilypaitė.

Šiuo metu A. Pilypaitė studijuoja muzikos pedagogiką Lietuvos edukologijos universitete. Nuotolines studijas pasirinkusi moteris mokosi ketvirtame kurse. „Subrendau“, - į klausimą, kodėl nusprendė studijuoti atsakė A. Pilypaitė.

„Gimtadienio proga palinkėčiau skirti daugiau laiko sau ir vaikams. Nėra taip, kad aš jo neskiriu specialiai, laiko tiesiog pritrūksta. Taip pat linkėčiau kuo daugiau gerų emocijų“, - kalbėjo dainininkė ir pasidžiaugė, kad draugai ją su gimtadieniu ėmė sveikinti nuo pat ryto.

Alytaus choro generole tapusi A. Pilypaitė pasakojo, kad repetuoja kiekvieną dieną. „Repetuojame internetu, dirbu su aranžuotojais. Choro vadovė su choristais dirba tiesiogiai. Deriname, ką ir kaip dainuoti, darbas vyksta nuo ryto iki vakaro. Nesu aš šios komandos direktorius, dirbame kartu“, - kalbėjo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)