Senamiestyje esančiame bute prodiuserio Rolando Skaisgirio žmona Vaida kepė obuolių pyragą, kuriuo vaišino susirinkusius svečius. Mergina prisipažino, kad vardan to atsikėlė šeštą valandą ryto. "Tai mano mėgstamiausias obuolių trupininis pyragas", - kalbėjo Vaida.

Skaisgirių šeimai persikėlus gyventi į naujus namus, senuose namuose vyksta įvairių serialų filmavimai. Paklausus, ar nebuvo gaila išsikelti išsikelti iš jaukių, erdvių namų, Vaida tikino, kad naujasis butas jai labai patinka.

Naujajame seriale pagrindinius vaidmenis kurs talentingi aktoriai: Rimantė Valiukaitė, Giedrė Giedraitytė, Margarita Žiemelytė, Ramūnas Cicėnas ir Julius Žalakevičius.

„Sakiau aktoriams, kad nebijotų verkti, vaidinti situaciją iki galo. Mes tą ir bandome daryti. Darysime gyvenimą, o ne vaidinsime komediją“, - kalbėjo serialo režisierius Sigitas Račkys.

Šeimyninės tragedijos ir komedijos pažįstamos bene kiekvienam lietuviui. Tačiau sunku įsivaizduoti dvi daugiau skirtumų turinčias seseris nei serialo „Obelis nuo obels“ herojės: pasiturinti svajoklė Milda ir visų galų meistrė Gariūnų prekeivė Vaiva. Jas suvienija bendra nelaimė – kriminalinių „žygdarbių“ pridirbę jų vyrai Arūnas ir Žygimantas.

Konferencijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)