Pats 32 metų kaunietis situacijos komentuoti nepanoro.

Buvusi R. Tautkaus žmona Vilma Tautkuvienė, kuriai šioje byloje teko atsakovės vaidmuo, teigė, kad prodiuseris savo dukrai Rugilei nori skirti vos 200 Lt per mėnesį.

„Jis niekada gera valia alimentų nemokėjo. Teismas priteisė mokėti, bet jis nemokėjo. Aš kreipiausi į antstolius. Kiek antstoliai išsireikalaudavo pinigėlių tiek jis ir mokėdavo. Dabar jis kreipėsi į teismą, kad alimentus nuo 700 Lt sumažintų iki 200 Lt”, - DELFI pasakojo buvusi atlikėjo žmona Vilma.

Moteris teigė, kad R. Tautkus teisme pasakojo, jog R. Tautkus su dabartine sugyventine Žaneta dirba kone už dyką.

„Jis motyvuoja, kad neturi jokių pajamų. Jo neleidžia radijai, neklauso. Sakė, kad niekas pas jį neateina rašytis dainų. Jeigu kas ir ateina, tai jis dirba neatlygintinai. Per teismą sakė, kad jie su Žaneta dirba dieną naktį, bet neatlygintinai“, - DELFI pasakojo Vilma Tautkuvienė.

Moteris teigė, jog situacija būtų kitokia, jei tėvas savo dukrai skirtų daugiau dėmesio.

„Jei jis bent dukrą pasiimtų, nupirktų kažką, striukę, batus. Būtų visai kita kalba. O dabar... jam ir šiaip ta mergaitė nelabai įdomi, aplanko labai retai. Tik dėl to. Nežinau, kodėl jis drasko marškinius“, - kalbėjo V. Tautkuvienė.

Moteris, paklausta kaip vertina buvusio sutuoktinio elgesį sakė, jog greičiausiai R. Tautkus nelabai gėdijasi dėl savo elgesio.

„Kažin, ar jis turi gėdos jausmą. Jam turbūt viskas vienodai“, - teigia R. Tautkuvienė.

Teismas savo verdiktą skelbs mėnesio pabaigoje.

R. Tautkus su sugyventine Žaneta augina dukrą Sofiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1172)