Tarp jų – ir australų kilmės Holivudo aktorius Gilas Darnellis. Vyrą į premjerą atlydėjo jo širdies draugė - žavi lietuvaitė Sandra Gadeikytė, su kuria jis susipažino Lietuvoje, kai filmavosi E. Vėlyvio juostoje.

G. Darnellui lietuvių filme teko išskirtinis vaidmuo - pusę laiko jam teko filmuotis nuogam, savo grožybes prisidengus tik radiatoriumi. Šis personažas aktoriui taip patiko, jog jis netgi socialiniame tinkle savo bičiuliui radiatoriui netgi sukūrė specialią paskyrą.

Užsieniečių desantą palaikė aktoriui Oliveris Jacksonas, Johnas Williamsas ir Anthony Strachanas, Arturas Smolyaninovas.

Raudonuoju kilimu taip pat žengė juostoje didesnius ar mažesnius vaidmenis sukūrę aktoriai Andrius Paulavičius, Vitalijus Cololo, Mantas Stonkus, Mindaugas Papinigis, Monika Vaičiulytė, Andrius Žiurauskas. Premjeros nepraleido ir kiti šalies aktoriai bei teatro, kino, televizijos, madų ir muzikos pasaulio atstovai.

Deja, bet premjeroje negalėjo dalyvauti aktorius Vinnie Jonesas, kuris, kaip skelbia žiniasklaida, kovoja su odos vėžiu. 

Šis filmas - paskutinis, kuriame įsiamžino šviesios atminties aktorius Vytautas Šapranauskas, kuris taip ir nespėjo išvysti juostos didžiajame ekrane.

Premjeros svečiai – DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)