„Fotografė mane pastebėjo per šokių projektą ir pasiūlė įkūnyti šį personažą. Sutikau tik todėl, kad gyvatė. Jau man ir pabodo, kai iš manęs daro lėlytę barbę. Liepia Šypsotis, būti mielai, nes esą man tai tinka“, - naujienų portalui kalbėjo dainininkė I. Kazlauskaitė.

Moteris pasakoja čia galėjusi būti kitokia, o ir šypsotis niekas nereikalavo.

Fotosesijos metu Ingridos laukė ir kitas siurprizas, apie kurį moteris nežinojo - žiurkės raudonomis akimis. „Aš jų labai bijau, bet turėjau prisijaukinti. Jos manęs bijojo labiau negu aš jų. Aš pamačiau, kad peliukas bijo manęs. Man jo pasidarė gaila ir ta baimė dingo. Jis iš tos baimės mane ir apšlapino, bet spėjau nuo rūbų atitraukti“, - sakė I. Kazlauskaitė.

Visiems Lietuvos žmonėms I. Kazlauskaitė linki susimąstyti, ką jie šiais metais spėjo padaryti, kur pasielgė galbūt nelabai tinkamai ir kur sąžinės priekaištas išliko iki dabar. „Ne vėlu Naujus metus pradėti ištiesiant gerumo ranką, atlaidžiam, atsiprašyti“, - likus kelioms valandoms iki 2014-ųjų kalbėjo atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)