„Saugirdas Vaitulionis vis dar nenutyla ir piktdžiugiškai šaiposi. Apžvelgia metų įvykius, žaidžia detektyvus. „Naujos Pupytės“ taip pat nori apžvelgti šio žmogaus pasiekimus! Jie fantastiški! (Saugirdas - DELFI) Marselio šuniuko balselis!!!!!! O gal tikrai tokiems žmonėms tik gyvūnėlius įgarsinti, o ne pilti purvą ant žmonių portaluose? Žodžiu… Su Naujais metais, mieli draugai. Gyvenime būna nuopolių, būna pakilimų“, - rašė „Facebook“ esančioje grupėje „New pupytės“ Oksana Pikul-Jasaitienė.

Šis dainininkės pasisakymas nepraslydo pro akis gerai Saugirdo draugei Skaivai, kurios šunį ir įgarsino S. Vaitulionis.

Saugirdas Vaitulionis ir Skaiva Jasevičiūtė

„Hm... grupė „Naujosios Pupytės“ ( taip, ta pati, kurioje yra Oksana Pikul) šiandien įsideda postą, sakantį, kad garsinti Taksą Marselį laidoje „Keturkojis“ šou yra didelė gėda. Bandau užklausti, ar tikrai tai tokia gėda, net didesnė nei fotkintis be triusikėlių. Po kelių bandymų diskutuot gavau aiškų atsakymą iš „Naujųjų Pupyčių“ - jis atėjo žinute. Ją pasižiūrėkite komentaruose“, - rašė savo socialiniame tinklapyje Skaiva ir į komentarus įsegė šią nuotrauką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (824)