„Nuostabiomis ir pakiliomis nuotaikomis aš šią akimirką gyvenu. Supratau, kad yra begalė žmonių, kuriems aš esu labai reikalinga, kurie mane myli ir su mano trūkumais. Čia yra šventė mano patiems mylimiausiems mano patiems brangiausiems žmonėms. Tai tikrai šventė ne visam Vilniui. Yra griežtas sąrašas su vardais ir pavardėmis pateiktas apsaugai ir bus tik žmonės, kurių aš labai laukiu“, - gera nuotaika tryško jubiliatė.

Nors dažnas per šventes gimęs žmogus jaučiasi nuskriaustas, atlikėja pasakojo, kad tėvams visgi pavykdavo sukurti šventę jų vienturtei dukteriai. Išvažiavusi studijuoti I. Kazlauskaitė gimtadienius švęsti nustojo. Moteris pasakoja šventę būtų pamiršusi ir šiemet, tačiau atsirado daug bičiulių, kurie itin laukė jos.

Į klausimą, ar gimtadienyje apsilankė ir Ingridos mylimasis, moteris atsakė šiuo atveju pabūsianti uždara. Tačiau vakarėlio metu šalia merginos dažnai sukiojosi čiuožėjas A. Reklys. Nors asmeninį savo gyvenimą Ingrida labai slepia, vis gi ant rankos suspindusio naujo žiedo nuslėpti merginai nepavyko.

„Tobulumui ribų nėra, kaip ir žmogaus darbui, veiklai, bėgimui į priekį. Žinoma, kad nenuveikiau visko. Nenuveikiau kaip moteris - nepagimdžiau vaiko. Didžiausias klausimas vis dar ore tvyro (juokiasi)“, - paklausta apie nuveiktus darbus ir ateities planus atsakė Ingrida.

Gimtadienio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (331)