Pirmoji Lietuvoje licencijuota šalies saugos tarnyba "Ekskomisarų biuras", pradėdama aštuntuosius savo veiklos metus, inicijuoja kasmetines šaudymo varžybas Lietuvos žurnalistams, dirbantiems ekonomikos ir teisėtvarkos temomis.

Vienas iš varžybų tikslų - populiarinti savigyną, kaip asmens ir verslo saugumo dalį, skatinti žiniasklaidą ir visuomenę aktyviau domėtis šiuolaikinės saugos galimybėmis.

Tuo pačiu "Taikliosios plunksnos" organizatoriai pabrėžia, kad taiklumas - svarbi savybė laikant rankose ne tik ginklą, bet ir plunksną, mikrofoną, kamerą.

Viena iš teikiamų "Ekskomisarų Biuro" paslaugų - asmens bei turto saugotojų pirminio parengimo ir šaunamojo ginklo savigynai įsigijimo, laikymo, nešiojimosi ir naudojimo kursai. Baigus minėtus apmokymus, įgyjama teisė laikyti egzaminus darbui apsaugoje ar norint įsigyti šaunamąjį ginklą savigynai. "Ekskomisarų biuras" taip pat organizuoja kvalifikacijos kėlimo kursus įmonių apsaugos, saugos struktūrinių padalinių darbuotojams.

"Taikliausia redakcija" tapo "Verslo žinios" redakcija. Garbingas antrą ir trecią vietas užemė "Akistata" ir "Lietuvos žinios".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją