E. Žičkus pasakojo, kad Kalėdų eglė jo šeimos namuose visada būdavo labai svarbi. "Ne paslaptis, kad atgavus Nepriklausomybę daug kam teko išgyventi įvairių laikų. Ir pas mus būdavo, kad neužtekdavo pinigų eglutei. Tada puošdavome eglės šaką. Eglutės simbolis turėdavo būti namuose. Man persikėlus gyventi į Vilnių nebūdavo nė vienų metų, kuomet nepasipuošdavau eglės", - kalbėjo E. Žičkus, sostinėje jau gyvenantis keturiolika metų.

E. Žičkus džiaugėsi ne tik tuo, kad sulaukia gausybės dovanų, bet ir patiria dovanojimo džiaugsmą. Edvardas pasakojo, kad jo automobilis pilnas dovanų, kurias vyras vežioja savo draugams.

"Esu tas žmogus, kuris per Kalėdas labai mėgsta šventinį šurmulį. Pas mane susirenka draugai, žiūrime gerus filmus, klausomės muzikos, gaminame vakarienes, keičiamės dovanomis. Čia gali sutikti tuos, kurių per metus dėl laiko stokos nesuspėjai pamatyti", - pasakojo laidų vedėjas ir pasidžiaugė, kad dovanos jau "plaukia" nuo gruodžio mėnesio pradžios.

Kalėdos E. Žičkaus namuose - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)