Vyrai sporto ir sveikatingumo klube „Impuls“ sudalyvavo plaukimo treniruotėje. Šokėjai ne tik treniravosi, bet ir dalyvavo greitumu ir miklumo reikalaujančiose varžybose. A. Kandelis ir D. Meškauskas turėjo nuplauti 25 metrus laisvu stiliumi, po vandeniu rinko žiedus.

„Tai buvo mano pirmoji treniruotė baseine. Ir tiesiai į varžybas“, - vaizdo siužete kalba A. Kandelis.

Puikiomis kūno formomis stebinantis D. Meškauskas neslepia – sportuoti sporto klube neturi laiko, tačiau vasarą žada pradėti sportuoti. Žiniasklaidoje dažnai aptarinėjamos D. Meškausko kūno formos. Tačiau žinomas vyras teigė nereaguojantis į tokius dalykus. „Man nei šilta, nei šalta“, - tikino šokėjas.

Pasiteiravus, ar žinomų vyrų dėmesį galėtų atkreipti tik žinoma moteris, A. Kandelis teigė, kad jam tai yra neaktualu, mat jis jau turintis žmoną. „Mano žmona moteriška, labai gražios ir lieknos figūros“, - tikino A. Kandelis. A. Kandeliui antrino ir D. Meškauskas. „Ineta sportiška ir moteriška“, - kalbėjo D. Meškauskas.

„Plaukimo treniruotės vertingos jau vien tuo, kad išmokstama taisyklingai elgtis vandenyje, o plaukiant mažesnė traumų tikimybė nei užsiimant kitomis sporto šakomis. Varžybose dalyvavę profesionalūs šokėjai Deividas ir Andrius – ne naujokai baseine, o ir fizinį pasirengimą turi tikrai puikų. Tai matėsi iš taisyklingo šuolio į vandenį, taip pat pakankamai geros plaukimo technikos. Šiek tiek galbūt pritrūko greičio, koncentracijos ir ištvermės, tačiau tai visiškai nenuostabu, nes šiuos gebėjimus išugdyti galima tik nuolatinių plaukimo treniruočių metu“, - plaukimo varžybų dalyvių pasirodymą komentavo „Impuls“ vyr. baseino instruktorius Kęstutis Steponavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)