Užsienyje kino premjeroms aktoriai ruošiasi labai skrupulingai, o dizaineriai tarpusavyje kovoja, kurio jų suknele pasipuoš pagrindinės vakaro žvaigždės. Tačiau Lietuvoje iškilminga raudonojo kilimo ceremonija ne visada primena Holivudą.

Pagrindinės komedijos „Kaip pavogti žmoną“ aktorės I. Jankauskaitė ir R. Valiukaitė į premjerą atėjo pasipuošusios subtiliai - jos pasirinko juodus kuklius ansamblius. O štai juostos žvaigždė G. Savickas apskritai nesusireikšmino ir į kino teatrą atskubėjo kaip paprastas žiūrovas - su džinsais.
Giedrius Savickas

Į Donato Ulvydo režisuotos komedijos pristatymą pamatyti naujausio jo darbo atėjo aktoriai Vidas Petkevičius, Antanas Šurna, Aušra Štukytė, Vaida Būtytė, Mindaugas Papinigis ir Andrius Paulavičius, Mykolas Vildžiūnas, Gabija Ryškuvienė, jaunosios kartos aktoriai Marius Repšys, Marija Korenkaitė ir Daumantas Ciunis, Toma Vaškevičiūtė ir Tadas Gryn, kino režisierius Algimantas Puipa ir Janina Lapinskaitė, kino prodiuserė Uljana Kima, festivalio „Kino Pavasaris“ direktorė Vida Ramaškienė, prodiuseris Rolandas Skaisgirys su žmona Vaida ir kt.

Kino naujienų nepraleido ir muzikos pasaulio atstovai: Vladas Kovaliovas, Vaidas Baumila, Simona Nainė, Viktorija Sutkutė, atlikėjas ir muzikos kūrėjas Lukas Pačkauskas su žmona, vadybininkas Martynas Tyla. Taip pat gražuolė Gabrielė Martirosianaitė, Gintarė Gurevičiūtė, žurnalistai Rasa ir Andrius Tapinai.

Premjeros svečiai - DELFI galerijoje: