Scenoje pasirodė ne viena dešimtis žinomų žmonių. Skambiausias, karingiausias ir kerštu kvepiančias arijas traukė Jaronimas Milius, Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis, Karina Krysko-Skambinė, Jokūbas Bareikis, Vaidotas Martinaitis, Juozas Gaižauskas, Aistis Mickevičius, Larisa Kalpokaitė, Aleksandras Ivanauskas-Fara ir kiti dainingi pramogų pasaulio atstovai. O amžiną meilę vienas antram prisiekė žavingoji Raminta Naujanytė-Bjelle ir Tadas Juodsnukis.

Ypatingas reginys buvo ne tik dėl profesionalių atlikėjų gausos scenoje, bet ir specialiųjų efektų. Senoje radosi butaforiniai automobiliai, blyksėjo šviesos ir žybčiojo ugnis. Publika pasibaigus renginiui plojo atsistojusi.

Žiūrovai sulaikę kvapą laukė ne tik jau žinomos meilės istorijos baigties, bet ir pavojingų kaskadininkų triukų – nuo lūžtančių kėdžių iki liepsnomis apėjusio vieno iš veikėjų mirties. Tuo tarpų romantišką, linksmą ar niūrią nuotaiką kūrė Jono Janulevičiaus vadovaujamas orkestras ir ritmo grupė, dainavo choro „Brevis“ vokalinė grupė.

Šio įstabaus reginio nepraleido ir kiti pramogų pasaulio atstovai. Roko operą su mama Laimute stebėjo Oksana Pikul-Jasaitienė, aktorė Daiva Tamošiūnaitė, dainininkė Ingrida Martinkėnaitė, prodiuseris Egmontas Bžeskas ir kiti.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)