A.Valentaitė pasakojo, kad šventėms dar ruoštis nepradėjusi ir eglės namuose dar nepapuošusi ir nežino, ar spės tai padaryti. „Gal nuvažiuosiu pasidžiaugti Rotušės eglute. Vis tiek dažnai ten lankausi, tai juokauju, kad ten mano eglutė“, - šypsojosi Asta. Moteris atskleidė, kad mėgsta puošti gyvas eglutes vazonuose, o tinkamų žaisliukų randa ir Lietuvos salonuose.

Šventinėje laidoje moteris pasidalino ir savo šeimos tradicijomis. Ji taip pat teigė, kad prie viryklės prieš šventes daug laiko nepraleidžia. „Jau daugelį metų sutinku jas su šeima Jonavoje. Susirenka visa didelė giminė, turiu labai daug tetų. Būna ir silkė įvairiuose pataluose, ir silkė su grybukais. Mūsų šventinis stalas yra pakankamai tradicinis.Tai aš tik užsakau kokį pyragą ar desertą ir pasirūpinu dovanomis“, - kalbėjo stilistė.

Paklausta, kokių laukia artėjančių arklio metų, moteris teigė, kad „metai turėtų būti su polėkiu, pilni veržlumo, energijos. Asta atskleidė, kad tuščiais pažadais nesižarsto ir naujiems metams didelių pažadų neprisikuria.

Asta atskleidė Naujųjų metų šventės dar nesuplanavusi: „Dažniausiai Naujųjų metų neplanuoju. Pernai likus 2 dienoms iki jų nusprendžiau prisijungti prie draugų Londone. Nusipirkau bilietus ir išskridome. Šventėme restorane. Viduje buvo taip linksma, kad niekas iš restorano net nėjo į lauką žiūrėti fejerverkų. Bijau planuoti, nes nežinai kokios nuotaikos bus. Gali būti, kad sutiksiu ir Vilniuje.“

„Visko buvo. Tai yra gyvenimas. Turėjau traumą pirmą kartą gyvenime“, - apie praeinančius metus kalbėjo A. Valentaitė.

Transliaciją galite stebėti čia.

Pasikvietę į svečius žinomiausius Lietuvos žmones, laidos vedėjai siekia parodyti, kad pasirengimas Kalėdoms neturi kelti streso. Interaktyvioje laidoje taip pat svečiuosis: Asta Valentaitė, Vaidas Baumila, Agnė
Grigaliūnienė, Aistė Jasaitytė, Ignas Vanagas, Justė Arlauskaitė-Jazzu,
Simona Bandita, Kęstas Rimdžius, Beata Nicholson ir kiti.

Svečiams galima užduoti klausimus „Facebook“ tinkle, oficialioje „Virtuvės mitų griovėjų paskyroje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)