Kaip visada elegancija spindinti Asta Valentaitė šįkart renginyje aplinkinius tiesiog pribloškė žavesiu. Maža juoda suknutė išryškino su metais vis gražėjančios moters linijas bei dailias kojas.
Asta Valentaitė

Tačiau vakaro brangakmeniu būtų galima pavadinti Ingridą Kazlauskaitę, kurią nuo persirengimo kabinos iki scenos saugojo net keli apsaugininkai. Atlikėja renginyje vilkėjo itin prabangią vakarinę suknelę. Ingrida buvo pasipuošusi „Femme Fatales“ suknele iš Ellos Tatarinovos kolekcijos.

DELFI paklausus, koks jausmas būti lydimai apsaugininkų su prabangiu apdaru, Ingrida juokavo: „Saugu kaip niekada! Tokie vyrai - su visa reikiama amunicija. Supranti, kad tikrai nieko negali nutikti.“

It Holivudo žvaigždę apsaugininkai atlikėją lydėjo ne šiaip sau. Šis prabangus apdaras vertas įspūdingos sumos. „Ši suknelė verta stiprios apsaugos tiek dėl savo ypatingos vertes ir kokybės, tiek dėl grožio. Niekas negali užminti ant šios brangios suknelės, - DELFI pasakojo I. Kazlauskaitė. - Todėl ir aš jaučiau didelę atsakomybę, kad neužminčiau. Bet ją vilkint jautiesi iš tiesų pakiliai - lyg tikra princesė“.

Ingrida Kazlauskaitė

Renginio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)