Renginio vedėjai humoristai Džiugas Siaurusaitis ir Šarūnas Banevičius scenoje tapo sąmojingais kaubojais, o „trečias brolis Jonas“ J. Smoriginas – įkūnyjo pagrindinį 2014-ųjų metų simbolį – arklį.

Merginų grupė „Pop Ladies“ uždainavo kartu su grupe „Čilinam“. Dainininkės kartu su grupės vaikinais atliko dainą „Meilės laivas“. „Pop Ladies“ naujametinei šventei pasirinko juodas, ilgas sukneles, išryškinančias dainininkių krūtines.

Grupės įkūrėja N. Bunkė į sceną lipo daugiausiai kartų - tris. Moteris pasirodė su vyrų grupe „Čilinam“, grupe „Pop Ladies“, taip pat su aktoriumi Vitalijumi Cololo dainavo dainą „Laukų gėle“.

Estrados princu tituluojamas Rytis Cicinas scenoje pasirodė su įspūdingu žalios spalvos kostiumu, dekoruotu plunksnomis. Dainininkui kompaniją scenoje palaikė ilgakojės šokėjos. Dainininkas DELFI atskleidė, kad šį įspūdingą kostiumą sukūrė dizainerė Daiva Urbonavičiūtė. Tiesa, kostiumas buvo sukurtas jau prieš kelis metus, o ne šiai šventei.

Renginio žiūrovų akį traukė ir ypatingai sulysusi dainininkė, dainų autorė Rūta Lukoševičiūtė. Moteris scenoje įsikūnijo į legendinę dainininkę Tiną Turner. R. Lukoševičiūtė scenoje pasirodė su žėrinčia, figūra išryškinančia suknele, galvą dengė garbanotų plaukų perukas. Visai neseniai nereikalingų kilogramų atsikračiusi moteris vienam vakarui buvo tapusi modeliu ir pristatinėjo kailinius.

DELFI kalbinta moteris pasakojo, kad atsikratyti kilogramų pavyko suderinus mitybą su sportu. Rūta pasakojo, kad kentėti alkio ar kankinti save dietomis jai nereikėjo – visko pasiekė atsisakiusi riebių produktų, batono. „Leidžiu sau suvalgyti ir šokolado, kad nepritrūkčiau energijos. Tiesa po to viską sudeginu“, - teigė dainininkė, kuriai atsikračius svorio teko keisti visą spintos garderobą.

R. Lukoševičiūtė džiaugėsi, kad jos svoris dabar sustojęs ir neauga. „Pagal visus reikalavimus turėčiau sverti 60 kilogramų, o sveriu 57 kilogramus. Mane pamatę pažįstami sako, kad iš manęs nieko neliko, arba nusistebi, kaip aš sulieknėjau. Nebijau persivalgyti ir per šventes. Kadangi turiu labai daug darbo apie valgymą paprasčiausiai nėra laiko galvoti”, - juokėsi Rūta, per metus atsikračiusi 15 kilogramų.

Sekmadienio vakarą Rūta pasirodė LNK organizuotame labdaros koncerte. Pasiteiravus, galbūt svorio pokyčiai lėmė ir tai, kad moteris šiuo metu yra ne tik dažnai kviečiama dainuoti televizijos šou, bet ir sulaukė kvietimo demonstruoti madas, Rūta teigė, kad dėl to labai džiaugiasi. "Galbūt tai ir susiję su svoriu. Organizatoriai to nesakė", - juokėsi atlikėja.

Naujametinio žiburėlio filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)