Kai į sceną įžengė efektinga raudona suknele ir įspūdingo dydžio skrybėle pasipuošusi dainininkė K. Krysko-Skambinė, abejingų nebeliko. Pasiruošti šiai šventei jai padėjo sesuo, dizainerė Eva Ghoui.

Karina pasakoja, kad visas kūrybinis procesas užtruko vos keturias dienas. Tiek laiko prireikė sukurti modelį, surasti reikiamas medžiagas ir pasiūti suknelę bei pagaminti skrybėlę.

Įspūdingo dydžio skrybėlė - taip pat Karinos sesers Evos rankų darbo. Moteris pasakoja, kad nors skrybėlė ir atrodo įspūdingai, tačiau didesnių nepatogumų nesukėlė: „Gana patogu, nes ji pritaikyta specialiai man. Viskas primatuota pagal mano galvos formą, kad ji nenukristų.“

Atlikėjos klipas „Jausmų labirinte“ taip pat nominuotas ir pretenduoja tapti geriausių metų vaizdo klipu. Anot pašnekovės, patekimas tarp pretendentų tapti „M.A.M.A 2013“ statulėlės laimėtoja jai buvo labai netikėtas. „Dalyvavau su mintimi, kad tiesiog dalyvauju, nes pakvietė atlikti kūrinį. O pasirodo, kad dar ir tarp nominantų esu. Džiugu ir smagu. Lauksiu rezultatų ir žiūrėsiu, kaip viskas klostysis toliau“, - naujienų portalų DELFI kalbėjo K. Krysko-Skambinė.
Karina Krysko-Skambinė
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)