"Nuostabus vakaras. Negaliu nepasidalinti: Važiuoju Vytauto gatve. Tamsu, neapšviesta, lietus maišosi su sniegu. Sąlygos apgailėtinos. Viduryje kelio puola moteris po ratais (šviesoforai, perėjos, atšvaitai pėstiesiems negalioja), puolu stabdyti, atsidariusi langą jai sakau: Ponia, kaip jūs vaikštote per gatvę?! Jūsų nesimato, galėjo baigtis labai liūdnai! O ji priėjo prie lango ir sako man: Eik tu ****** dura, kur noriu ten vaikštau! - Ir paleido į mašinos saloną ir tiesiai ant galvos savo nešamos dėžutės turinį. Tai buvo karštų cepelinų porcija. Šiais laikais net lango negalima atsidaryti, nes nežinai, kokie psichiniai ligoniai vaikšto ne per perėją", - priblokšta praeivės įžūlumo rašė Atlanta.

Tiesa, žinoma atlikėja pridūrė, kad tuo metu važiavo iš kirpyklos į renginį. E. Puidokaitė džiaugiasi, kad tai tebuvo tik cepelinai, o ne peilis.

"Dar buvau pagalvojusi, gal kokia slapta kamera filmuoja, bet pasirodo, ne", - rašė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)