„Tai mano pusseserės Kristinos verslas, kuris Šiaurės Lietuvoje veikia jau keletą metų. Tai jaunimui skirtų kavinių-kepyklėlių tinklas. Dabar atidaroma 4-oji kavinė. Planavo plėstis Klaipėdoje, bet visgi pasirinko Vilnių. Gedimino prospekto žavesys nusprendė, kad metas plėstis ir Vilniuje“, - naujienų portalui DELFI kalbėjo TV laidų vedėjas Edvardas Žičkus.

Anot pašnekovo, šis verslas tapo jo pusseserės Kristinos naujo gyvenimo pradžia. Vyras pasakojo, kad šiame versle ji atsidūrė pasitraukusi iš „finansų ir skaičių pasaulio“. Pašnekovas teigė, kad čia vyks daug įvairių renginių, kartais gros gyva muzika.

Į renginį atvykusi E. Žičkaus kolegė ir atlikėja Ingrida Kazlauskaitė visus stebino ne tik įspūdinga šukuosena, bet ir atidarė artėjančių švenčių maratoną pasipuošusi kalėdiniais motyvais margintu šelmišku megztiniu. Puošnius apdarus į kasdienį stilių iškeitė ir stilistai Asta Valentaitė su Mantu Petruškevičiumi.

Įkurtuvių renginys sudomino ir Edvardo Žičkaus kolegas bei draugus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (250)