„Tai trumpametražis filmas, filmuotas aukščiausio lygio red kameromis. Mano kolegė iš universiteto Jennifer Sarah Dean laimėjo konkursą parašiusi jam scenarijų apie vaikiną atėjusi apiplėšti parduotuvės kasos, kol jo mergina toje parduotuvėje nėščia apsipirkinėjo. Išgirdusi jo balsą ji atpažįsta vaikiną ir sušunka jo vardą. Jis atsisuka, suglumęs klausiamai ištaria jos vardą ir nejučia pajaučia, kaip nuo prekystalio iššovusio ginklo kulka skrodžia jo pilvą“, - dramatišką filmo scenarijų atskleidžia V. Baumila.

Paklaustas, kuri sfera jam artimesnė – teatras ar kinas – V. Baumila teigė, kad tai „pakankamai skirtingos platformos“, ir pasidžiaugė turintis galimybę save išbandyti abejose. 

Vaidas teigia, kad priimtų ir daugiau pasiūlymų filmuotis kine: „Kiekvienas, kuris dirba pramogų sferoje slapta norėtų būti
susijęs su kinu.“

Trumpametražis filmas didžiuosius kino ekranus pasieks 2014 metų sausį. Filmą režisavo režisierius Mark Glenister.
Vaidas Baumila
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)