„Po šešerių metų iš Užupio vis dėlto ryžomės persikelti į pagrindinę Vilniaus gatvę. Jau seniai norėjome plėstis ir keistis. Patalpas Vokiečių gatvėje radome dar vasarą, tačiau daug laiko užėmė patalpų įrengimas. Prie senosios vietos jau buvome taip pratę, kad net kartais baimindavausi, jog iš inercijos į darbą važiuosiu į Užupį, o ne į naują saloną“, - juokėsi V. Jakučinskaitė.

Naujoje vietoje apsigyvenusios „Tiulio fėjos“ antradienio vakarą bene pirmą kartą savo klientams duris atvėrė be išankstinių užrašymų.

„Paprastai klientai galbūt kuklinasi užeiti į saloną. Todėl šįvakar nusprendėme surengti savotišką atvirų durų dieną, kai visi lankytojai gali tiesiog susipažinti su nauju „Tiulio fėjų“ salonu, priprasti prie naujos vietos ir aplinkos“, - DELFI tikino dizainerė, išdavusi, jog nuo šiol jos salone bus galima rasti drabužių ne tik vestuvėms ar kitoms ypatingoms progoms, bet ir kasdieninių drabužių.

Į naujo salono atidarymą atėjo ir „Tiulio fėjų“ krikštatėvis Gediminas Jaunius, prieš daugelį metų sugalvojęs dizainerės salonui pavadinimą.

V. Jakučinskaitės salone apsilankė ir žinomos klientės: Gintarė Gurevičiūtė, Erika Vitulskienė, Elena Puidokaitė-Atlanta ir Diana Dargienė su savo dukrelėmis, Eglė Jackaitė.

„Tiulio fėjos“ salono atidarymas – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)