Nors Paulius Skučas eteryje laidą „Labas vakaras“ veda su savo žmona Indre Kuodyte-Skučiene, kalėdinėse vinjetėse jam teko filmuotis su kolege Lina Kairyte.

LNK žinių vedėjų porai prieš kameras teko gerokai paprakaituoti. „Mums puikiai sekėsi ne tik čiuožti, bet ir griūti. Sušlapau visus drabužius, - juokėsi P. Skučas. - Ledas nuo lempų sėkmingai įšilo, tačiau mano partnerė padėjo „nenusivožti“.

Ar žmona Pauliui nekelia pavydo scenų, jog šis smagiai leidžia laiką su kitomis?

„Visi esame geri draugai. Kaip sakant nuo to paties darbastalio. Mūsų komanda – labai šauni. Manau, kad kuo daugiau įvairių kampų šiame darbe, tuo smagiau“, - DELFI sakė P. Skučas.

Naujienų portalui jis pasakojo, kad dirbti su žmona yra neapsakomas džiaugsmas. „Didžiuojuosi, kad ji per tokį trumpą laiką sugebėjo per save perlipti, įveikti tiesioginio eterio baimę. Indrė tikrai šauniai darbuojasi. Pasitikėjimas ja ne tik kaip žmona, bet ir kaip partnere suteikia galimybę atsiskleisti eteryje ir vidinę emociją dovanoti žiūrovams“, - sakė P. Skučas.

Daug laiko laidai ruošdamiesi sutuoktiniai neretai darbo įspūdžius parsineša ir į namus. „Bet aš manau, kad tai pliusas. Viskas priklauso nuo to, kaip į tai pažiūrėsi – kaip į darbą, ar kaip į smagias akimirkas, kurias norisi pakartoti“, - išdavė laidų vedėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)